Software


Όταν ξεκινούσαμε την δεκαετία του ’80 καλό πρόγραμμα θεωρούνταν το πρόγραμμα που μας επέτρεπε να κόβουμε σχετικά εύκολα τιμολόγια, software να παίρνουμε τις απαραίτητες λογιστικές εκτυπώσεις και να βλέπουμε και κάποιες συγκεντρωτικές πληροφορίες όπως υπόλοιπα, καρτέλες κ.λ.π. Με άλλα λόγια ένα πρόγραμμα δεν ήταν παρά μια νεωτερίστικη σοφιστικέ έκδοση του γνωστού “μπακαλοτεύτερου”. Από τότε άλλαξαν πολλά. Σήμερα μια ERP εφαρμογή μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα. Οι πληροφορίες που μπορεί να δώσει οριοθετούνται σχεδόν αποκλειστικά από την φαντασία και την εμπειρία του υπεύθυνου μηχανοργάνωσης και κατά δεύτερο λόγο από τις δυνατότητες της ίδιας της εφαρμογής. Πληροφορία όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση όταν αυτή δεν είναι αξιόπιστη, σωστά δομημένη και δοσμένη με τέτοιο τρόπο που να γίνει κατανοητός από τον κάθε χρήστη. Στα πλαίσια αυτής της λογικής η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Software εμπορολογιστικών προγραμμάτων, αναπτύσσει δικές της custom εφαρμογές που συμπληρώνουν και επεκτείνουν τις δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων και υλοποιεί web εφαρμογές και ιστοσελίδες που συνεργάζονται απρόσκοπτα με τα τοπικά ERP των πελατών μας.


 

integration

ERP

  Σήμερα κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητα της.

  Τα συστήματα ERP (Enterprise Resource Planning - Προγραμματισμός των Επιχειρηματικών πόρων) είναι λογισμικά που αποτελούν την σπονδυλική στήλη μιας σύγχρονης επιχείρησης, η οποία αντιμετωπίζει με σεβασμό το παρόν της προσβλέποντας σε ένα βέβαιο μέλλον. 

  Διαθέτοντας τα καλύτερα πακέτα της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε τη λύση που σας ταιριάζει.

 

 

logo1

 

Από την ίδρυση μας έως και σήμερα οι δρόμοι μας με την Altec ήταν παράλληλοι. 

  Συμμετείχαμε στο κομμάτι που μας αναλογεί ώστε το "Κεφάλαιο" να γίνει το πιο αναγνωρίσιμο πρόγραμμα στη Β. Ελλάδα πραγματοποιώντας πάνω από 1.000 εγκαταστάσεις και αποκτώντας βαθιά γνώση των δυνατοτήτων του.  Με την ίδια θέρμη στηρίξαμε και όλες τις άλλες εφαρμογές (Atlantis, Xline κ.λ.π.) από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους και θέλουμε να πιστεύουμε πως συμβάλαμε και μεις με τις παρατηρήσεις μας στην εξέλιξη τους.  

crm

CRM

  Σε μια επιχείρηση, η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων της με τους πελάτες της είναι η μαγική συνταγή που θα εκτοξεύσει τόσο τις πωλήσεις όσο και την ποιότητα της όποιας συνεργασίας της.

  Ισχυρά εργαλεία όπως το CRM (Customer Relationship Management) είναι ικανά να δημιουργήσουν οργάνωση, ασφαλή πληροφόρηση & υψηλό βαθμό ικανοποίησης  πελατών.

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να έρθετε πιο κοντά στους πελάτες σας από ποτέ.

 

 

 

 

softone

 

 

Η δημιουργία της Softone από καταξιωμένα και γνωστά στελέχη του χώρου ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

  Η καινοτόμος τεχνολογία των προγραμμάτων της εξασφάλιζαν την αλματώδη ανάπτυξη της και εμείς φυσικά κρίναμε πως θα έπρεπε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια από την αρχή.

  Η συνεχή εκπαίδευση των στελεχών μας, μας καθιστά πλέον την 1η εταιρία σε πιστοποιήσεις στη Β.Ελλάδα και διασφαλίζει την  υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

accounting

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 Ένα πλήρως ενημερωμένο λογιστικό γραφείο σε κάθε νέα διάταξη, δεν παρέχει απλά συνέπεια στους πελάτες του, αλλά και την ασφαλή πληροφορία που κατευθύνει στη σωστή απόφαση.

  Τα Software Houses σε συνεργασία με έμπειρες επιστημονικές ομάδες φοροτεχνικών συνθέτουν υπερ-σύγχρονες cloud λογιστικές πλατφόρμες με διευρυμένες δυνατότητες που δίνουν τις λύσεις σε κάθε λογιστικό γραφείο.

  Η μάχη με τον χρόνο και τις καταλυτικές ημερομηνίες είναι αμείλικτη. Η πάλη με την γραφειοκρατία εξουθενωτική.  Το να είσαι on line με το γραφείο και με τους πελάτες, είναι δική μας υπόθεση.

 

epsilonnet-logo

 

   Η EpsilonNet Α.Ε. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιριών με μακρά παράδοση στις Λογιστικές Εφαρμογές. Ταυτόχρονα επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων στοχεύοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς.

   Το Pylon σε όλες τις εκδόσεις του (Commercial, Services, Retail, CRM, Restaurant) έρχεται να πλαισιώσει τις ήδη καταξιωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές εφαρμογές φιλοδοξώντας να δώσει λύση σε όλες τις ανάγκες μηχανοργάνωσης μιας σύγχρονης επιχείρησης και εμείς είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.