Υπηρεσίες


featured-consulting

…………..
………………..
……….

.

     Υπηρεσίες Τηλε-υποστήριξης  

Στην προσπάθεια μας να δίνουμε λύση στο πρόβλημα “εν τη γενέσει του” εδώ και χρόνια παρέχουμε υπηρεσίες τηλε-υποστήριξης στους συμβεβλημένους πελάτες μας.

  Τηλε-υποστήριξη άμεσα με δυνατότητα video-conferance και αυτόματη καταγραφή και αρχειοθέτηση σε βάση δεδομένων όλων των συνδέσεων ώστε να υπάρχει ιστορικό χτίζουν μια στενή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

   Υπηρεσίες στο χώρο του Πελάτη

  Επειδή όλα τα προβλήματα δεν είναι εφικτό να λυθούν εξ αποστάσεως και επειδή η ανθρώπινη επαφή παραμένει αναντικατάστατη, το τεχνικό μας επιτελείο επισκέπτεται όταν αυτό κριθεί αναγκαίο τον χώρο του πελάτη για να παρέχει τις υπηρεσίες του σε θέματα Software ή Hardware δια ζώσης.

  Εγκαταστάσεις Software και Hardware, εκπαιδεύσεις και παραμετροποιήσεις προγραμμάτων, επιδιόρθωση βλαβών κι οτιδήποτε άλλο απαιτεί την φυσική παρουσία τεχνικού μπορεί να δρομολογηθεί με ένα απλό τηλεφώνημα. 

   Υπηρεσίες στο χώρο μας

  Υπάρχουν φορές που το πρόβλημα απαιτεί “χειρουργείο”. Οι τεχνικοί μας έχουν όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία για να δώσουν και εκεί την λύση.

   Υποστήριξη Συστημάτων E.R.P.  &  Λογιστηρίων

Συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα Ελληνικά Software Houses εγκαθιστούμε, αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

   E.R.P. – C.R.M. – Custom Εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε οι εξειδικευμένοι Software Consultans μας μπορούν να το προσαρμόσουν στις ανάγκες σας και να σας εκπαιδεύσουν στη χρήση του.

   Λογιστές και Λογιστικά γραφεία μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα είναι πάντα ‘up to date’ σε ένα φοροτεχνικό περιβάλλον που καθημερινά μεταλλάσεται.

    Υποστήριξη Δικτύων & Μηχανογραφικού Εξοπλισμού

  Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει και γίνεται πιο περίπλοκος, όπου τα τείχη πέφτουν και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται, η ασφάλεια δεδομένων είναι το Α και το Ω σε κάθε σύγχρονη εταιρία.

  Συνεχείς εκπαιδεύσεις και υιοθέτηση της κάθε καινοτομίας παρέχουν την απαιτούμενη αξιοπιστία.

  • CLOUD Services
  • LAN, WAN, WIFI με ασφάλεια
  • VPN και κρυπτογράφηση δεδομένων

Τα χρειάζεστε – σας τα παρέχουμε.

Η Εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες

 Δευτ.-Παρασκ. 9.00-17.00.

Τηλ.: 2310-424581,2,3

Tηλ: 2310-402402

OurHelpdesk-240x164
Λήψη M-Service Online Support

Καντε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσετε το Μ-Service Online Support

Φόρμα Επικοινωνίας

Επωνυμία:*
Α.Φ.Μ.:*
Υπεύθυνος:
E-mail:*
Τηλέφωνο:
Θέμα:*
Σχόλια:

* Υποχρεωτικά πεδία