Η Εταιρία μας


 

 

 

 

Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας μας

 

Η εταιρία μας από την ίδρυση της (1988) έως σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια αυτής της ενασχόλησης της συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρίες hardware & Software του χώρου όπως Microsoft, HP, IBM, DELL, CISCO, Dray Tek, OKI , Softone, Prosvasis κ.λ.π. και υποστηρίζει τα προϊόντα τους με τεχνικούς πιστοποιημένους και εξειδικευμένους σε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών.

Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε την ανάλυση, υλοποίηση και διαρκή υποστήριξη σε όλους του τομείς μηχανοργάνωσης όπως Servers, PCs δίκτυα τοπικά και απομακρυσμένα, μηχανές γραφείου, Υπηρεσίες Internet, πάσης φύσεως Software με μακρά εμπειρία σε εμπορολογιστικά προγράμματα όλων των γνωστών εταιριών, ERP σε βάσεις δεδομένων MSSQL, σχεδιασμός custom εφαρμογών.

Το τεχνικό μας τμήμα παρέχει υπηρεσίες τηλε-υποστήριξης μέσω Internet και άμεσο service στον χώρο του πελάτη ή στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, είτε με χρέωση ανά επίσκεψη είτε με πακέτα ετησίων συμβολαίων.

Με κύριο όπλο μας την υπευθυνότητα – που πιστεύουμε ότι αποδεικνύεται από την μακρόχρονη παρουσία μας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο – και την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και πιστοί στον κανόνα ότι το πρόβλημα του πελάτη είναι και δικό μας πρόβλημα είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κύπρου 26

Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310424581,2,3

Τηλ. 2310402402

Email: info@m-service.gr

 

      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ