Λογιστικές Εφαρμογές


Softone Λογιστικήsoftone Λογιστική

 

 

Λογιστικές Εφαρμογές

 

Soft1 Books Soft1 Open Enterprise Edition

Soft1 Open Enterprise Books

Το Soft1 Open Enterprise Books ικανοποιεί πλήρως, ακόμη και τις πλέον σύνθετες απαιτήσεις λογιστικής διαχείρισης που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε σύγχρονη επιχείρηση, μετατρέποντάς την σε μία απλή και αποδοτική διαδικασία.

Με εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, υποστηρίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες τήρησης λογιστικών βιβλίων για ελεύθερους επαγγελματίες καλύπτοντας, παράλληλα τις ανάγκες κάθε είδους λογιστηρίου. Πρόκειται για μία σύγχρονη on line λύση που διατίθεται με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας Software as a Service, βοηθώντας σας να αντλήσετε άμεσα μεγαλύτερη αξία με χαμηλότερο κόστος.

Αξιοποιώντας τις διευρυμένες δυνατότητες της Cloud πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, η εφαρμογή Soft1 Open Enterprise Books μειώνει το κόστος λειτουργίας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, προσφέροντας σας απόλυτο έλεγχο όλων των λογιστικών εργασιών, σε πραγματικό χρόνο! Χωρίς εγκαταστάσεις ή πρόσθετες υποδομές, αγορά αδειών χρήσης, εργασίες αναβάθμισης και υποστήριξης.

Συνδυάζοντας πλήρως τα οφέλη του Cloud με τις προηγμένες λύσεις Enterprise Mobility, το Soft1 Open Enterprise Books σας προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζεστε, από όπου κι αν βρίσκεστε και με οποιαδήποτε συσκευή.

 

 

Με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, η υπηρεσία επιτρέπει την προσαρμογή βασικών λειτουργιών στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, υποστηρίζοντας ακόμη κι off line διαχείριση δεδομένων, σε περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή η πρόσβαση στο internet. Με ενσωμάτωση όλων των προβλεπόμενων φορολογικών εντύπων και αυτόματη ενημέρωση εκδόσεων, διασφαλίζει διαρκή συμβατότητα με τις ισχύουσες κάθε φορά φοροτεχνικές διατάξεις.

 

 

 

 

Λογιστικές Εφαρμογές

 

Soft1 200 Soft1 Classic Edition

Soft1 200

Η σειρά Soft1 200 αποτελεί την ιδανική λύση για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων και την αποδοτικότερη αντιμετώπιση των σύνθετων αναγκών τους.

Οι εφαρμογές της σειράς Soft1 200 ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις για αυτοματοποίηση εργασιών, μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης υποθέσεων ανά πελάτη, αυξημένη ταχύτητα συναλλαγών, παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών.

Προσομοιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις καθημερινές φοροτεχνικές εργασίες με λειτουργίες στο πληκτρολόγιο, η σειρά Soft1 200 προσφέρει ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον χρήσης, εξασφαλίζοντας μεγάλη ταχύτητα καταχωρήσεων και ουσιαστική ευκολία εργασιών σε λογιστικές - θεωρημένες εκτυπώσεις, καταστάσεις ελέγχου και ηλεκτρονική υποβολή εντύπων και αρχείων.

Με δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε εξειδικευμένα φοροτεχνικά sites και μηχανισμούς online υποστήριξης, η σειρά Soft1 200 εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη του σύγχρονου λογιστικού γραφείου για παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών, σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο κόστος.

 

 

Η σειρά Soft1 200 διατίθεται με το συνδρομητικό μοντέλο ASK, αλλά και ως συνδρομητική υπηρεσία μέσω internet για άμεση πρόσβαση στα δεδομένα πελατών από παντού. Και στις δύο περιπτώσεις, η συνδρομή περιλαμβάνει και τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών για διαρκή συμβατότητα με τις ισχύουσες κάθε φορά φοροτεχνικές διατάξεις.