EpsilonNet


epsilonnet

H EpsilonNet A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από
το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο
διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Business Training). Εισήχθη στο χρηματιστήριο
Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας
ένα πιστοποιημένο δίκτυο 200 συνεργατών στην Ελλάδα, διαρκώς αυξανόμενο.
Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 20.000 πελάτες που
δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο, όπως στελέχη Λογιστικών, Οικονομικών και
Εμπορικών Διευθύνσεων επιχειρήσεων, Τμημάτων Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (HR),
Οργανωμένων Λογιστικών Γραφείων, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί,
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Πλήθος μικρομεσαίων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων όλων των κλάδων
βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας
έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Η Μηχανογραφική ΕΠΕ βλέποντας την εξέλιξη της EpsilonNet και λαμβάνοντας υπ’ όψιν της τις πολύ καλές
κριτικές των λογιστών για τα προγράμματα της – των οποίων την γνώμη προσμετρά  πάντα
στις αποφάσεις της – προχώρησε σε μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας μαζί της.  

pdf

 

 

Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλο το φάσμα των εμπορικών επιχειρήσεων, προσαρμοσμένη πάντα στις τρέχουσες ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης. Διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση (συναλλασσόμενοι, αποθήκη, αγορές, πωλήσεις χρηματοοικονομικά, λογιστική, κλπ). Μία εφαρμογή νέας γενιάς που όχι μόνο εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων, αλλά και που μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη θέτει νέα standard στο τρόπο που αυτά θα λειτουργούν στο μέλλον.

 

 

 

 

Εμπορική εφαρμογή με εξειδίκευση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Παρακολούθηση κυκλώματος πελατών, πωλήσεων και παραγγελιοληψίας. Καλύπτει επίσης βασικό επίπεδο λειτουργιών CRM με διαχείριση στοιχείων επαφής, εορτολόγιο, συσχετισμούς μεταξύ επαφών, κλπ.

 

 

 

 

Εφαρµογή µε τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής. Καλύπτει µε τον πλέον σύγχρονο τρόπο επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίµων – ποτών (mini & super market, αρτοποιεία – ζαχαροπλα- στεία, κλπ), εµπορικά καταστήµατα (ιματισμός – είδη δώρων – ηλ. συσκευές, κλπ), πρατήρια καυσίµων, επι- χειρήσεις παροχής υπηρεσίας (γυµναστήρια, κοµµ ωτήρια, κλπ) και επιχειρήσεις από το χώρο της τεχνολογίας – τηλεπικοινωνίες, κλπ. Εύκολη και γρήγορη εκµάθηση µε προσανατολισµό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας µε ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

 

Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Καλύπτει με την ίδια ευκολία όλες τις παραδοσιακές απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης (κρατήσεις, τιμολογήσεις, allotments, κλπ), όσο και τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου (internet booking, e-Billing, κλπ). Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε μικρά και μεγάλα Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping και κρουαζιερόπλοια.

 

 

 

 

Εξειδικευμένη εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, όπως εστια- τόρια, ταβέρνες, cafe, bar, delivery, πολυχώρους διασκέδασης, night clubs, συνεδριακούς χώρους, αθλητι- κά κέντρα, κλπ. Με εξελιγμένες δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορείτε να απεικονίσετε και να διαχειριστείτε με ακρίβεια τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

 

 

 

 

Σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας. Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν.