Υπηρεσίες-old


mservice for sliderfeatured-consulting

  tele   Υπηρεσίες Τηλε-υποστήριξης  

Στην προσπάθεια μας να δίνουμε λύση στο πρόβλημα "εν τη γενέσει του" εδώ και χρόνια παρέχουμε υπηρεσίες τηλε-υποστήριξης στους συμβεβλημένους πελάτες μας, καθώς και "ala carte" με προαγορά 3 ωρών στην τιμή των 30€/ώρα+ΦΠΑ.

  Τηλε-υποστήριξη άμεσα με δυνατότητα video-conferance και αυτόματη καταγραφή και αρχειοθέτηση σε βάση δεδομένων όλων των συνδέσεων ώστε να υπάρχει ιστορικό χτίζουν μια στενή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

 

 

onsite1   Υπηρεσίες στο χώρο του Πελάτη

  Επειδή όλα τα προβλήματα δεν είναι εφικτό να λυθούν εξ αποστάσεως και επειδή η ανθρώπινη επαφή παραμένει αναντικατάστατη, το τεχνικό μας επιτελείο επισκέπτεται όταν αυτό κριθεί αναγκαίο τον χώρο του πελάτη για να παρέχει τις υπηρεσίες του σε θέματα Software ή Hardware δια ζώσης.

  Εγκαταστάσεις Software και Hardware, εκπαιδεύσεις και παραμετροποιήσεις προγραμμάτων, επιδιόρθωση βλαβών κι οτιδήποτε άλλο απαιτεί την φυσική παρουσία τεχνικού μπορεί να δρομολογηθεί με ένα απλό τηλεφώνημα. 

onsite   Υπηρεσίες στο χώρο μας

  Υπάρχουν φορές που το πρόβλημα απαιτεί "χειρουργείο". Οι τεχνικοί μας έχουν όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία για να δώσουν και εκεί την λύση.

 

 

Service Software   Υποστήριξη Συστημάτων E.R.P.  &  Λογιστηρίων

Συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα Ελληνικά Software Houses εγκαθιστούμε, αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

   E.R.P. - C.R.M. - Custom Εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε οι εξειδικευμένοι Software Consultans μας μπορούν να το προσαρμόσουν στις ανάγκες σας και να σας εκπαιδεύσουν στη χρήση του.

   Λογιστές και Λογιστικά γραφεία μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα είναι πάντα 'up to date' σε ένα φοροτεχνικό περιβάλλον που καθημερινά μεταλλάσεται.

 

 

Computer technical service. Isolated 3D image    Υποστήριξη Δικτύων & Μηχανογραφικού Εξοπλισμού

  Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει και γίνεται πιο περίπλοκος, όπου τα τείχη πέφτουν και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται, η ασφάλεια δεδομένων είναι το Α και το Ω σε κάθε σύγχρονη εταιρία.

  Συνεχείς εκπαιδεύσεις και υιοθέτηση της κάθε καινοτομίας παρέχουν την απαιτούμενη αξιοπιστία.

  • CLOUD Services
  • LAN, WAN, WIFI με ασφάλεια
  • VPN και κρυπτογράφηση δεδομένων

Τα χρειάζεστε - σας τα παρέχουμε.

 

 

Η Εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες

 Δευτ.-Παρασκ. 9.00-17.00.

Τηλ.: 2310-424581,2,3

Λήψη πλήρους έκδοσης του TeamViewerOurHelpdesk-240x164 Λήψη M-service Online Support

Για να δείτε τις συνδέσεις που έχετε πραγματοποιήσει ως τώρα κάνετε login δίνοντας σαν username το Α.Φ.Μ. σας και password αυτό που σας έχει αποσταλεί και μετά επιλέξτε την Ανάλυση Συνδέσεων :  

  

Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό ή διαθέσιμο χρόνο τηλε-υποστήριξης συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας : 

Φόρμα Επικοινωνίας

Επωνυμία:*
Α.Φ.Μ.:*
Υπεύθυνος:
E-mail:*
Τηλέφωνο:
Θέμα:*
Σχόλια:

* Υποχρεωτικά πεδία